Регiональною дегустацiйною комiciєю були розглянутi зразки продукції дванадцяти найменувань трьох суб’єктів підприємницької діяльності, а саме:

  • напій безалкогольний соковий середньогазований "Шорле яблучне"
  • молоко коров\'яче пастеризована 2,6% жиру;
  • торти "Київська Русь", "Наполеон", "Крем-брюле", "Пташине молоко", "Вишня з вершками", "Ягідний", "Медовий з чорносливом", "Курага", "Жіночий каприз", "Фантазія".

На продовольчих полицях Вінниччини з\'являться нові продуктиВідзначимо, що представлена продукція оцінювалась за зовнішнім виглядом, оформленням, органолептичними показниками, результатами випробувань за показниками безпеки та випробувань на наявність ГМО.

Розповідаючи про особливості своїх розробок, виробники надали детальну інформацію про їхній склад, технологію виготовлення, терміни зберігання, поживні властивості, орієнтовну ціну тощо.На продовольчих полицях Вінниччини з\'являться нові продукти
У членів комісії виникло чимало запитань щодо назви продукції, яка не повинна дублюватися з уже існуючими, використаних інгредієнтів, маркування. Представникам підприємств рекомендували уникати зловживання синтетичними барвниками, особливо при виготовленні продукції потенційно привабливої для споживання малечею. Виробники запевнили, що обов\'язково врахують всі слушні пропозиції, які прозвучали з вуст фахівців.

За результатами засідання вся представлена продукція одержала задовільну оцінку і рекомендована до виробництва.


Переглядів: 3372
Поширень: 0