В облдержадміністрації 17 лютого відбулося засідання оргкомітету з відзначення в області Дня захисника Вітчизни.

21 лютого на 15.00 год. заплановано урочистий концерт в Будинку офіцерів, 22 лютого заходи пройдуть у всіх районах та містах обласного значення, а вже 23 лютого керівництво області, міста, військовослужбовці, представники громадських організацій, політичних партій та громадськість міста візьмуть участь у покладання квітів та вінків до пам’ятників визволителям. Цього ж дня відбудуться зустрічі з ветеранами.

В ці дні у Вінниці проходитимуть екскурсії, відкриті уроки, засідання «круглих столів», а в муніципальному кінотеатрі «Родина» відбудеться показ кінофільму «Ати-бати йшли солдати».

Активно до відзначення свята долучаються обласна організація ветеранів України та Вінницький козацький полк ім. Івана Богуна. Так, за словами Володимира Воловодюка – отамана козацького полку - цьогорічне святкування Дня захисника Вітчизни збігається з відзначення 360-ої річниці перемоги полку Івана Богуна у визволенні Вінниччини, тому цими днями заплановано проведення «круглих столів», відвідування могили Данила Нечая, а кульмінацією цих заходів має стати мітинг біля пам’ятника Івану Богуну.

Ще одним цікавим заходом, на який чекають і дорослі і діти, є, запланований штабом Повітряних Сил Збройних Сил України, день відкритих дверей. 23 лютого з 13.00 год. до 16.00 год. сі бажаючі можуть відвідати штаб ПСЗУ. Про це на оргкомітеті повідомив присутніх начальник відділу інформаційно-пропогандистського забезпечення командування ПСЗСУ Іван Хриплий.
 


Переглядів: 2616
Поширень: 0