Працівники Замостянського районного відділу міліції м. Вінниці затримали в Донецькій області підозрюваного у ряді шахрайств. 38-річний чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за такого роду злочини, відсидівши 2 роки у тюрмі. Однак, опинившись на волі, пройдисвіт продовжив заробляти на хліб криміналом.

У Вінниці він затримався всього на 7 днів, проте встиг надурити вісім чоловік та заробити пристойну суму. За словами начальника Замостянського районного відділу міліції Сергія Сокиряна, підозрюваний в перший же день свого перебування в обласному центрі винайняв квартиру і … здав її в найм на три місяці, взявши наперед 3 тисячі гривень.

Пройдисвіт встиг за цей час влаштуватися на роботу, продемонструвавши директору фірми, яка виготовляє меблі, своє вміння робити креслення. Не забарився він і з іншим вмінням – дурити клієнтів. Шестеро людей наперед заплатили йому від 3 до 4,5 тисяч гривень за виготовлення меблів. Позичивши на прощання ще й у директора фірми 3 тисячі гривень, шахрай втік. Міліція затримала його аж у Донецькій області, де він проживав у селі.

За фактом шахрайства , скоєного у великих розмірах, порушено кримінальну справу відповідно до ст. 190 КК України. Триває розслідування. Міліція звертається до громадян, які були ошукані подібним чином, звертайтеся з заявами до Замостянського райвідділу міліції за телефоном 59-33-30 або 102.


Переглядів: 2805
Поширень: 0