У Вінниці рятувальники організували тимчасові притулки для безхатченків19 лютого, у парку навпроти центрального автовокзалу, силами обласного управління МНС споруджено наметове містечко, куди може завітати кожен, хто потребує гарячої їжі і тепла. Усі намети обігріваються чавунними печами і облаштовані ліжками, столами та лавками. Їжу готують бійці МНС на польовій кухні безпосередньо на території пункту.

Не залишились байдужими до долі безпритульних й пересічні громадяни. «Прихожани дізнались про благі дії рятувальників із сайту УМНС і також вирішили допомогти, хто чим зможе», - повідомив прес-службі облуправління МНС протоієрей Леонід, - «Тому сьогодні ми привезли сюди теплий одяг, ковдри, словом все, що допомогло б зігрітися в люті морози.

У Вінниці рятувальники організували тимчасові притулки для безхатченківНасправді, це наметове містечко не лише дає прихисток безпритульним, а й служить центральним «зв`язковим» пунктом між тими, хто хоче допомогти і тими, хто цього потребує».

Чергова зміна рятувальників працює у цілодобовому режимі, і окрім гарячого харчування та притулку, безхатченкам надається психологічна допомога. Також співробітники оперативно-рятувальної служби проводять серед мешканців містечка роз’яснювальну роботу, вкотре наголошуючи на дотриманні основних правил поведінки при різкому зниженні температур.


Переглядів: 3599
Поширень: 0