Молодим хлопцям та дівчатам працівники міліції розповіли про особливості роботи спецпідрозділу, а також підготували для них показовий виступ з елементами прийомів рукопашного бою, із застосуванням холодної зброї. Правоохоронці продемонстрували підліткам практичні заняття із застосування прийомів самооборони.

спецпідрозділ Беркут

Старший інспектор спецпідрозділу Ігор Дебелий ознайомив студентів з принципами роботи різних видів стрілецької зброї та спецзасобами, які використовує «Беркут», - снайперською гвинтівкою Драгунова, кулеметами Калашнікова різної модифікації, пістолетами Макарова, «Форт», Стечкіна та ін. Окрім цього, студентам була дана можливість приміряти бронежилет і каску, потримати в руках справжню бойову зброю і побачити, як з нею поводяться професіонали.

Спецпідрозділ "Беркут" продемонстрував студентам прийоми рукопашного бою, із застосуванням холодної зброї

Служба у «Беркуті» сьогодні вважається почесною і небезпечною, майже щодня бійці спецпідрозділу ризикують власним життям заради спокою та порядку на вулицях наших міст. Серед основних завдань в роботі «Беркута» - затримання особливо небезпечних, озброєних злочинців, припинення групових хуліганських проявів і масових безладів, силове забезпечення операцій міліції, охорона громадського порядку в місцях із складною кримінальною обстановкою. Виконання таких задач вимагає від кожного міліціонера як фізичної підготовки, так і досконалого знання норм законодавства.

Під кінець зустрічі, виступаючи перед студентами коледжу, старший інспектор спецпідрозділу «Беркут» Ігор Дебелий зазначив: «Сьогодні ми продемонстрували вам частину нашої роботи , основна мета якої – захищати життя громадян . Я сподіваюсь , що ця зустріч не пройшла даремно і можливо через деякий час, хтось з вас поповнить ряди нашого спецпідрозділу і буде з гордістю зватись Беркутівцем»


Переглядів: 11181
Поширень: 0