Перше повідомлення надійшло по лінії «102» близько 23 години – двоє невідомих в районі залізничного вокзалу зненацька підбігли до жінки і, застосувавши балончик зі сльозогінним газом, відібрали сумочку. Потерпіла звернулася в міліцію лише через півгодини після того, як було скоєно злочин, відтак це завадило правоохоронцям затримати зловмисників відразу. А через дві години черговому «102» надійшло аналогічне повідомлення – грабіжники у такий же спосіб пограбували 20-річну дівчину на перехресті вулиць Козицького – Свердлова. Потерпіла зателефонувала в міліцію через 10 хвилин після нападу, повідомила, що грабіжники втекли у напрямку староміського мосту. Орієнтування на злочинців надійшло працівникам батальйону патрульної служби, котрі оперативно виїхали на місце злочину та затримали одного із нападників.

нагородження працівників міліціїСтарший сержант міліції Андрій Дерев’янко розповів, що він з колегами Віктором Морванюком та Аркадієм Гоцою побачили під мостом двох підозрілих осіб, які за описом були схожі на підозрюваних у пограбуваннях. При появі правоохоронців зловмисники почали тікати. Міліціонери кинулися навздогін. Одного з них вони затримали, а інший подався тікати по крихкому льоду на інший берег річки. Ризик опинитися у крижаній воді був надто великий, відтак, працівники міліції вирішили не випробовувати долю. Затриманого доставили до райвідділу міліції. Ним виявився 27-річний непрацюючий житель Липовецького району, який недавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. Його подільника, особу якого встановлено, наразі розшукує міліція.

Професійні дії працівників міліції, завдяки яким вдалося оперативно затримати злочинців, були відзначені керівництвом УМВС – міліціонери отримали грошові премії та почесні грамоти. Нагороди міліціонерам вручив заступник начальника УМВС полковник міліції Микола Загорулько під час розводу сил, задіяних на щоденну охорону громадського порядку.


Переглядів: 3070
Поширень: 0