Завдяки минулорічній акції, на зібрані 275 тис. грн. в обласну дитячу лікарню було придбане необхідне дороговартісне обладнання. «Пульсоксиметр, шприц-насос – це таке необхідне для маленьких пацієнтів і в той же час таке дороге медобладнання» - зазначила головний лікар дитячої обласної лікарні Тетяна Антонець. «Весь цивілізований світ живе за принципом багатий допомагає бідному, здоровий – хворому. Тому дуже приємно, що саме Вінниччина стала другою областю в рейтингу зібраних коштів» - відзначила Тетяна Антонець.

Попереду велика робота. За один місяць з 15 квітня по 15 травня акція має відбутися в усіх загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах. За словами начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Олени Стоялової акція у навчальних закладах відбуватиметься з широким залученням учнівської та студентської молоді, педагогів, викладачів, батьків. Також в ці дні акція проходитиме на підприємствах, в організаціях та установах різних форм власності. У визначений термін акція пройде на вулицях сіл, селищ та містах області. Фінал відбудеться 14 -15 травня у всіх районах і містах регіону. У дні проведення фіналу акції «Серце до серця» відбудуться святкові концерти за участю молодіжних і дитячих творчих колективів.

Підводячи підсумки наради Любов Спірідонова сказала: «Мова не йде про велику суму коштів, а про те, наскільки кожен з нас проявить свою благодійність і зможе підтримати акцію. Вінничани – люди з добрим серцем, це показала минулорічна акція. І економічна ситуація ніяк не вплинула на доброчинність наших земляків, а навпаки з кожним роком все більше людей виявляють волю допомогти ближньому. Тому саме ми маємо організувати максимальний доступ до благочинності».

Для довідки:
Рахунок для благодійних внесків:
Р\\Р 2600501306399
В Київському Відділені Центральної Філії ПАТ «Кредобанк»,
МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227
Найменування платежу: «Благодійний внесок на придбання медичного обладнання Вінницької області від______________________________________________»


Переглядів: 2904
Поширень: 0