Цього року планується завершити реконструкцію частини набережної річки Південний БугНа сьогоднішній день там тривають роботи по очистці дна річки і проводиться реконструкція самої набережної. 31 березня міський голова Володимир Гройсман разом із заступниками та керівниками різних підрозділів виконкому безпосередньо на місці обговорили всі питання, що стосуються реконструкції, і узгодили подальші плани з представниками інвестора (благодійного фонду Петра Порошенка).

На виїзній нараді мова йшла і про міст, який буде з\'єднувати один берег річки із островом Кемпа. Цього року планується завершити реконструкцію частини набережної річки Південний БугБлагодійний фонд Петра Порошенка, який взяв на себе всі витрати по реконструкції цієї частини набережної, планує зібрати усі необхідні матеріали, аби замовити передпроектну документацію для визначення об\'ємів фінансування будівництва мосту і спланувати графіки проведення робіт, які, ймовірніше, будуть здійснюватись вже у наступному році.

Говорили учасники наради й про фонтан, який буде унікальним для України за своїми розмірами та виглядом. Навпроти нього буде побудовано амфітеатр для перегляду фонтанного шоу, що проходитиме за визначеним графіком. Директор фабрики «Рошен» та керівник проекту по реконструкції набережної Олександр Білик каже, що вінницький фонтан буде на кшталт фонтану у Дубаях і сподівається, що нова набережна стане візитівкою Вінниці і буде збирати чимало вінничан та гостей міста.Цього року планується завершити реконструкцію частини набережної річки Південний Буг

«Роботи по реконструкції набережної тривають із випередженням графіку і думаю, що найближчим часом це стане одним із найулюбленіших місць вінничан щодо відпочинку, проведення часу і навіть для занять спортом, - говорить міський голова Володимир Горйсман. - Тому я задоволений тим, як сьогодні проводяться роботи і хочу подякувати благодійному фонду Петра Порошенка і корпорації «Рошен» за цей спільний проект, який сьогодні реалізовується, бо ми розуміємо, що в сьогоднішніх умовах місто не має можливості за власний кошт фінансувати виконання таких серйозних робіт, хоча хочу зазначити, що ми й надалі будемо шукати можливості продовжувати ремонтувати набережну».

 

 


Переглядів: 4788
Поширень: 0