В українській літературі існує безліч неосвоєних досі жанрів. Але повість-квест вже точно є. Її автор – креативний самурай Алєкс Конічіва, відомий у цивільних колах як спеціаліст з копірайтингу Сергій Трухімович. Рідкісне поєднання в одній голові двох абсолютно протилежних творчих особистостей – рекламіста і письменника – призводить до несподіваних творчих результатів. Один з них – повість «П’ятеро в ліфті, не рахуючи музи», яка вже півроку мандрує Україною і досі встигла побувати у Сімферополі, Миколаєві, Дніпропетровську, Харкові, Сумах, Чернігові, Києві, Житомирі, Острозі, Рівному, Луцьку.

Сюжет повісті переповідати немає сенсу, але стає зрозумілим, що всі події закручуються тоді, коли п\'ятеро осіб застрягають у ліфті і згодом потрапляють у незвичайний світ. Ця книжка захоплює хоча б тим, що головним творцем тексту в ній є його величність Читач, а допомагає йому в цьому сама муза Історії (та просто цікавих історій) Кліо.

Як і сама книга, її презентація теж буде незвичною, адже охопить майже всю Вінницю. Про результат глобальних мандрів книжки та про таємничу сутність її автора можна буде довідатися уже в стінах книгарні. Модеруватиме захід та потік емоцій Христина Коваленко.

Початок — о 18:00. Адреса книгарні «Є»: просп. 50-річчя Перемоги, 26. Вхід вільний.


Переглядів: 3158
Поширень: 0