Микола Джига знову збирає на зарядку вінничанБлизько 200 прихильників здорового способу життя разом з головою облдержадміністрації вийшли на ранкову зарядку на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького. Держслужбовці, студенти, ветерани фізкультури і спорту, городяни доводили власним прикладом користь активного початку нового дня.

Розминку під енергійну музику для присутніх проводила досвідчений інструктор заслужений тренер України Валентина Боднар. Комплекс ранкової зарядки включав загально розвиваючі фізичні вправи.

Микола Джига переконаний: ранкова гімнастика – це заряд бадьорості і посильний внесок кожного у зміцнення власного здоров’я.

Голова облдержадміністрації наголошує: «Треба знати, що рух – це життя. Якщо будемо показувати приклад всьому населенню, а у нас в області більше півтора мільйона людей, то тоді буде менше серцево-судинних захворювань, інших недуг, менше хворих в лікарнях і більше усміхнених і бадьорих людей. Здоров’я – це така категорія, яка знаходиться дійсно у кожного в руках».

Микола Джига знову збирає на зарядку вінничан

Тримати себе у формі Микола Джига звик давно. Ранкова гімнастика для нього стала правилом життя уже протягом десятків років. Також губернатор займається плаванням та грає в теніс.

Голова облдержадміністрації розповів, що сьогоднішній ранок розпочався для нього о 5:30. Перед початком загальноміської зарядки він встиг пройти пішки близько 5 км. «Я пройшов 10 кругів навколо стадіону, це 4 км, також пішки я ходжу з дому і додому, тобто в цілому 5 км. Потім я підтягуюсь, а далі виконую звичні для себе вправи. Фізичні навантаження не зменшую, незважаючи на те, що дотримуюсь посту», - сказав він.

Микола Джига знову збирає на зарядку вінничан

Микола Джига з приємністю відзначає, що майже кожного ранку на стадіоні зустрічає молодих людей. «Я тут практично кожен день зранку, і сюди приходять студенти з багатьох навчальних закладів, особливо з мед коледжу. І це – хороший приклад».

До занять спортом на свіжому повітрі Микола Джига запрошує долучитися усіх бажаючих у вівторок, четвер та суботу о 7 ранку.


Переглядів: 5390
Поширень: 0