Наприкінці квітня у Вінниці розпочались роботи по встановленню великих спортивних та дитячих майданчиків. Перший ігровий комплекс для дітей з\'явиться біля пам\'ятника М. Коцюбинському, там вже розпочалось встановлення. У Центральному парку культури та відпочинку буде збудовано спортивний майданчик із тренажерами, а біля загальноосвітньої школи №29 заплановано облаштувати два місця для проведення дозвілля дорослих і дітей (там буде і спортивний, і великий дитячий майданчик).

Щороку у Вінниці збільшується кількість місць, де діти можуть цікаво провести час із своїми однолітками на свіжому повітрі. Попри те, що деякі дитячі майданчики, які були встановлені кілька років тому, люди самі руйнують і псують, міська влада планує цьогоріч продовжити планомірну роботу по облаштуванню існуючих дворових спортивних майданчиків та встановленню великих ігрових комплексів у різних мікрорайонах міста.

Окрім цього, у Вінниці з\'являться «тренажерні зали» під відкритим небом. Найближчим часом два таких майданчика з\'являться поблизу стадіону у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького і біля ЗОШ №29. Цими тренажерами під відкритим небом матимуть можливість скористатись усі охочі підкачати м\'язи. Необхідне обладнання вже придбано і до кінця червня планується його встановити і провести благоустрій прилеглої території.

«Біля школи №29 також розміститься і сучасний дитячий ігровий комплекс. Він матиме такий вигляд як ігровий куточок у сквері Козицького, але дещо меншою площею, - розповідає директор департаменту міського господарства Василь Броварник. - Також, зона відпочинку для дітей буде облаштована з правого боку біля пам\'ятника М.Коцюбинського. Навколо кожного майданчика планується встановити огорожі».

 


Переглядів: 4736
Поширень: 0