Як відпочивають міс ВінниціНагадаємо, що 6 березня у театрі ім. Садовського відбувся конкурс краси “Міс Вінниця”, де приймали участь шістнадцять найкрасивіших дівчат міста. Дві рівноправних віце-міс Поліщук Ольга та Дробович Євгенія виграли путівку до Європи від спонсорів УКРВІЗА, а саме до Австрійської та Угорської республік.

Отже 28 квітня, першого дня подорожі, наші дві красуні вирушили до Європи. Другого дня вони прибули до Будапешту, де відвідали багато пам\'яток: площу Героїв, замок Вайдахуняд, Рибацький бастіон, собор Матяша, гора Геллерт, Парламент, проспект Андраші та багато чого іншого. Але по-справжньому вразив дівчат нічний Будапешт. Це колорит і багатство теплої атмосфери, вражаючі будівлі з неперевершеною підсвіткою, дуже гарні мости, які переливаються всіма кольорами, дуже романтична екскурсія! “Усім туристам обов’язково відвідати таку надзвичайно гарну нічну подорож по місту!”, - радять Євгенія та Ольга.

На третій день дівчата вирушили до “Столиці Габсбургів” - міста Відень, міста музики та відомих музикантів, місто чарівне та неперевершене, недарма його називають серцем Європи. Місто вражає усіх своєю величчю і розкішшю своїх палаців, звучить музикою Моцарта, кружляє у вальсах Штрауса, мріє разом із загадковою принцесою Сісі. “Так, Відень, столиця Австрії — елегантне імперське місто, є одним із тих місць, яке обов’язково потрібно відвідати хоча б один раз, саме завдяки виграним путівкам наша мрія збулась”, - розповідає Ольга. “Це дійсно надзвичайне місто! - вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Кільцевої бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно — собор святого Стефана — духовного символу історії та долі Австрії”, - ділиться своїми враженнями Євгенія.

Четвертого дня всі поїхали у Сентендре. Сентендре — це чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марцепани і провести солодкі хвилини у казці! “Це справжня казка, дуже миле місце, незабутнє. Ми саме тут спробували національну кухню та придбали дуже багато сувенірів собі та друзям. Якщо буде така можливість, обов’язково завітаємо сюди ще раз!”, - розповідають красуні.

Як відпочивають міс Вінниці

На п’ятий день віце-міс мали багато вільно часу в Будапешті, адже цей день був останнім, тому зранку вони, виселившись з 4-х зіркового готелю, поїхали до величезного торгового центру, де влаштували собі справжній «голлівудський» шопінг. “Це була родзинка нашої подорожі, про яку мріють усі модниці. Нам дали чотири години часу, та цього ледь вистачило. Ми обійшли увесь центр, купили дуже багато одягу, прикрас, взуття відомих брендів. Це був рай для нас! (посміхаються). Такого задоволення годі й бажати”, - діляться з нами Євгенія та Ольга. На останок всі ще раз проїхались центром Будапешту та вирушили до Батьківщини.

“Я хочу виразити вдячність нашому спонсору туроператору УКРАВІЗА за усі організаційні моменти та шанс побувати у казці. Та особливо Онуфрійчуку Сергію Михайловичу, саме він подарував нам цю подорож до Європи та супроводжував нас у ній”, - завершила розповідь словами вдячності Дробович Євгенія.

Ну а переможниця конкурсу Вікторія Матящук, яка отримала в якості призу 2 путівки до Туреччини від туристичної компанії «Coral Travel», свою нагоду відпочити використає восени після конкурсу «Міс Україна».


Переглядів: 7032
Поширень: 0