29 травня у вінницькому торгово-розважальному комплексі «Магіцентр» стався нещасний випадок: в результаті падіння з третього поверху закладу 38-річному місцевому жителю відірвало руку.

У ніч на 30 травня зусиллями хірургів і мікрохірургів Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги відірвана рука була пришита на місце. Про це заявив заступник головного лікаря лікувального закладу Богдан Трохименко.

Лікар зазначив, що успішна операція з пришивання кінцівки стала можлива завдяки професійній діяльності реанімаційної бригади швидкої допомоги, яка на місці зробила пацієнтові необхідну першу допомогу і помістила відірвану руку в пакет з льодом.

За словами Трохименка, стан пацієнта на даний момент оцінюється як стабільно важкий. Потерпілий поміщений в реанімаційне відділення лікарні. «Крім шоку від ампутації руки та відкритого перелому правого пальця ступні та забиття живота у нього закрита черепно-мозкова травма», - підкреслив заступник головного лікаря.

Розслідуванням трагедії займається Ленінська районна прокуратура Вінниці. Слідчі розглядають три версії події: за однією з них, потерпілий переховувався на третьому поверсі від охорони через крадіжки, за іншою - нещасний випадок стався внаслідок необережного поводження потерпілого, який перебував у стані алкогольного сп\'яніння, за третьою - потерпілий був неофіційно зайнятий на ремонтних роботах в «Магіцентрі».


Переглядів: 3876
Поширень: 0