У День захисту дітей до відомчого дитячого садочку "Теремок" завітали керівники вінницької міліціїУ День захисту прав дітей до відомчого дитячого садочка «Теремок» у м. Вінниці завітали добре знані і завжди очікувані тут гості – керівник вінницької міліції Валерій Нонік, його заступник Микола Онищук.

Вихованці садочка влаштували для гостей тепле родинне свято, подарувавши надзвичайно талановиті виступи У День захисту дітей до відомчого дитячого садочку "Теремок" завітали керівники вінницької міліціїдитячого оркестру.

Генерал Нонік побажав юним артистам подальших успіхів у навчанні та розвитку своїх талантів, вручивши DVD-програвач та солодкі подарунки.

Відомчий дитячий садок, який багато років поспіль очолює талановитий педагог Фаїна Шкарупа, є одним з найкращих в Україні. Його вихованці - переможці багаточисельних мистецьких конкурсів обласного та загальнодержавного рівня.У День захисту дітей до відомчого дитячого садочку "Теремок" завітали керівники вінницької міліції

Цього ж дня начальник УМВС відвідав Брацлавський навчально-виховний комплекс.

Уже близько двох десятків років навчальним закладом опікуються шефи у погонах, надають посильну допомогу, не лише до свят радують дітей подарунками.

У школі-інтернаті, який має статус гімназії навчається 239 дітей, 139 з яких – діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки. У навчальному закладі, який має статус гімназії, створені прекрасні умови для навчання та виховання дітей. Діти мають можливість розвивати свої таланти у 30 різноманітних гуртках, визначитися з майбутньою професією. Для них обладнано прекрасні класні кімнати, є комп’ютерний клас з можливістю користування Інтернетом. На належному рівні забезпечено медичне обслуговування, умови для проживання дітей-сиріт.

З дітьми займаються чудові педагоги на чолі з керівником закладу Ніною Куляс, віддані своїй справі, завдяки яким у навчальному закладі панує добра, родинна атмосфера, яка цілком відповідає символу школи – усміхненому сонцю.

Вихованці закладу привітали гостей хлібом-сіллю та теплими словами. А ще продемонстрували свої досягнення . На майданчику перед навчальним корпусом учні влаштували конкурс малюнка на асфальті. На спеціально влаштованій виставці «Світ очима дітей» були представлені мистецькі витвори талановитих учнів з паперу.

- Серце переймається щастям та радістю, коли бачиш такий чудовий заклад, в якому виховуються діти, таку велику відповідальність і любов вчителів, які вкладають у свою роботу знання і душу, - зазначив у своєму виступі генерал Нонік.

У День захисту дітей до відомчого дитячого садочку "Теремок" завітали керівники вінницької міліції

Будь-яке свято не буває без подарунків. Цього разу очільник вінницької міліції вручив вихованцям телевізор та DVD-програвач, а також традиційні солодощі. Діти ж порадували усіх присутніх чудовими концертними номерами.


Переглядів: 7339
Поширень: 0