Уже на кількох міських перехрестях робітники почали роботу по спорудженню додаткових смуг.
 
Нині триває реконструкція одного з найпроблемніших перехресть міста - вулиць 50-річчя Перемоги та Островського, де у часи пік чи не найбільші затори. Як розповіла начальник відділу по технічному нагляду за капітальним та поточним ремонтом об\'єктів благоустрою Валентина Костроміна, на частині вулиці (приблизно 250 метрів відстані)  додадуть одну смугу завширшки 10 метрів. До цього, вулиця була завузька для автомобільного потоку - усього 12 метрів, і не мала навіть чотири смуги для руху. Після реконструкції ділянка матиме 5 смуг.

Також тут зроблять тротуар шириною 2,5 метра та створять смугу зелених насаджень. Проводиться заміна комунікацій, а після реконструкції встановлять нові світлофори. В цілому вартість робіт складе понад 1,7 мільйона гривень.

Триватиме реконструкція до кінця серпня - початку вересня.
За словами Валентини Костроміної, наразі ведуться проектні роботи, щоб наступного року розпочати реконструкцію перехрестя вулиць Київської та Тарногродського.

Першим у Вінниці розширили перехрестя Хмельницького шосе та вулиці 40-річчя Перемоги. На останній додали одну смугу з правого боку у напрямку вулиці Келецької. Роботи міському бюджету обійшлись у 400 тисяч гривень.


Переглядів: 3333
Поширень: 0