15 червня наше місто відвідав Президент України Віктор Янукович. Для безперешкодного переміщення кортежу Президента було обмежено рух транспорту на основних магістралях міста (фактично це "зачепило" майже всі вулиці міста, тому що всі магістралі проходять через центральну частину Вінниці, а маленькі вулиці не справлялися з потоком автотранспорту).

Трамваї, тролейбуси та автобуси були зупинені або відправлені в депо. Легкові автомобілі теж потрапили в "пастку". Утворилися затори. Багато пасажирів вирушили в піший тур по місту, де на пішохідних переходах їх підганяли люди в штатському зі словами: "Для уникнення неприємностей переходьте дорогу швидше".

Тільки деякі маршрутні таксі змогли знайти "лазівки" по другорядних вулицях, і ще якимось чином рухалися по маршруту. Можна тільки уявити заповненість цих бусиків! Маршрутники непогано заробили. Але навіть влізти в такий бусик було нереально.

Пасажири в муніципальному транспорті потрапили в пекло. Спека в салонах трамваях та тролейбусах,  які повільно рухаються,  стояла нестерпна. Багато людей не витримували, і просили випустити їх. А на зупинках, на електротранспорт чекала нова партія засмаглих пасажирів. Багатьом довелося чекати транспорт більше однієї-двох годин.

Так само було обмежено рух для приміських автобусів з боку Київської.

 


Переглядів: 3484
Поширень: 0