Програма була сповнена емоціями, оскільки за правилами проекту кожен зірковий тренер має розділити вокалістів своєї команди на пари, кожна з яких на музичному рингу спільно виконає пісню і після виступу лише тренер вирішує, хто продовжить участь у шоу, а хто залишає проект. Руслана Лижичко, Стас П\'єха, Діана Арбєніна та Олександр Пономарьов з допомогою своїх дрім-тім приймали не легкі рішення, управляючи долями вокалістів власних команд на шоу "Голос країни".

Руслана Лижичко та Вікторія Рихлюк

В одну з пар, які вибрала Руслана Лижичко, потрапила наша вінничанка Вікторія Рихлюк. ЇЇ суперницею стала Євгенія Червоножко - дівчина Романа Стоколоса, учасника команди Стаса П′єхи.

Вікторія та Євгенія виконали запальну пісню Katty Perry – Firework. На репитиціях виступу Руслана відзначала перевагу Вікторії, але після виступу сказала, що не може визначитися, спів котрої з учасниць їй подобається більше. Зіркові тренери не виказали одностайності з приводу вокального двобою учасниць.  Стас П\'єха підтримав Євгенію, оскільки вона дівчина його підопічного, Олександр Пономарьов та Діана Арбеніна підтримали Віку. Але, на жаль, Руслана віддала перевагу Євгенії Червоножко.

Програму повністю можете переглянути у наступному відеосюжеті:

 

Переглядів: 9711
Поширень: 0