Мініпроект "Створи свою Вінницю" вже третій тиждень дарує вінничанам гарний настрій та подарунки«Створи свою Вінницю» саме під такою назвою БФ «Подільська громада» спільно з ВОО ВМГО Демократичний Альянс за підтримки Вінницької міської ради вже третій тиждень поспіль дарують мешканцям міста гарний настрій та подарунки.

Квілінг, Мандали, Листівки, Браслетики з муліне, Бісероплетіння, Браслетики зі стрічок, Боді-арт, Вишивка, Сережки з пластику, Орігамі, Витинанки, а також інші витвори мистецтва та сувеніри вінничани мали змогу навчитись робити.

У різні суботи на перехожих чекали нові майстер-класи, що дозволяє вінничанам, які потрапляли на захід приходити ще і навчитись новій майстерності, зробити сувеніри родичам, близьким, друзям. Деякі учасники стали не просто постійними відвідувачами, а й гарними друзями та помічниками.

Мініпроект "Створи свою Вінницю" вже третій тиждень дарує вінничанам гарний настрій та подарунки

Захід «Створи свою Вінницю» полягає в створенні комфортної та творчої атмосфери навколо майданчика. Крім майстер-класів перехожим пропонується намалювати Вінницю, яку б вони хотіли бачити, що новенького, цікавого. Також проходять конкурси та ігри, кожен може обрати розвагу на свій смак. Все це відбувається під музичний інструментально-вокальний супровід збірного колективу аматорів художньої самодіяльності Вороновицького будинку культури.

Мініпроект "Створи свою Вінницю" вже третій тиждень дарує вінничанам гарний настрій та подарунки

Запрошуємо усіх на наступну суботу (25.06.2011), в парк «Дружби народів», початок заходу о 18:00.

Крім цього, в рамках проекту «Мистецькі вихідні» на різних майданчиках міста пройдуть ще такі заходи:

  • площа Грушевського - "Виглядай сучасно" (Якщо ви бажаєте поринути у світ модних зачісок, неперевершеного макіяжу і відчути себе справжньою зіркою в блиску спалахів фотокамер, тоді цей проект саме для вас);
  • площа Театральна - мініпроект "Дозвілля+" для активної молоді, креативних людей і поціновувачів сучасних молодіжних рухів і направлений саме цей проект…

 


Переглядів: 3894
Поширень: 0