Завдання конкурсу:

Потрібно намалювати малюнок, на якому буде зображено наш вінницький трамвайчик, його сьогодення чи минуле, або це може бути погляд у майбутнє. Можливо, малюнок - це велика фантазія маленького художника, а можливо - це буде якийсь казковий трамвайчик. Головне - не забувати назву нашого конкурсу та використати більше фантазії і теплих фарб.

Батьки, просимо Вас довести інформацію про цей конкурс до Ваших дітей і посприяти їм у створенні роботи.

Участь у конкурсі:

Малюнок повинен бути виконаний на аркуші паперу А4. Потім фотокопію або скан самої роботи треба надіслати на наш сайт.

Творчі роботи будуть поділені на дві вікові групи: учасники від 4 до 9 років і від 9 до 16 років. Конкурс буде проходити у два етапи. Перший етап: з 26 червня по 10 липня - творчий - необхідно намалювати малюнки і надіслати їх. З 1 по 15 липня: час голосування - автори робіт, які отримають найбільшу кількість голосів у своїй віковій групі, стануть переможцями. Зауважуємо!: не кількість балів, а кількість голосів! Якщо робота подобається - тиснемо будь-яку зірочку під малюнком!

Призи:

Умовами отримання призу є дотримання тематики конкурсу, а також малюнок має бути власним твором дитини.

Автори робіт, які отримали найбільшу кількість голосів у своїй віковій групі, матимуть змогу вибрати першими, з предоставлених спонсорами, свій приз. Інші учасники отримають призи згідно кількості голосів.

Приз буде вручений учаснику в обмін на оригінал малюнка, який бере учать у конкурсі. В подальшому найкращі малюнки будуть розтиражовані і виставлені на загальний огляд мешканцям та гостям нашого міста в салонах вінницьких трамваїв. І ще, автори найкращих малюнків також отримають додатковий приз: чашку зі своїм фото.

Дякуємо за Вашу участь у конкурсі і підтримку найкращого громадського транспорту нашого рідного міста!

Наші cпонсори:

Медіа-спонсори:

Прийняти участь у конкурсі


Переглядів: 7117
Поширень: 0