За минулу добу співробітники управління Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України у Вінницькій області виявили два гральні заклади, де вилучили 14 ігрових автоматів та 15 комп’ютерних системних блоків. Обидва заклади розташовані у Замостянському районі міста Вінниці.

Вчора, під час проведення оперативно-розшукових заходів в місті Вінниці працівники міліції виявили гральний заклад, у якому оператор-касир надавав послуги у сфері грального бізнесу. У даному закладі було виявлено та вилучено 14 ігрових автоматів та 9 комп’ютерних системних блоків. В діях 25-річного оператора-касира вбачаються ознаки злочину передбаченого ст. 203-2 КК України «Зайняття гральним бізнесом».

У Вінниці виявили два гральних закладиУ Вінниці виявили два гральних заклади

У Вінниці виявили два гральних заклади

Цього ж дня по вул. Карла Маркса був виявлений ще один заклад, у якому надавались послуги у сфері грального бізнесу. Під час огляду приміщення було виявлено та вилучено гральне обладнання – 6 комп’ютерних системних блоків. В діях 18-річного оператора-касира вбачаються ознаки злочину передбаченого ст. 203-2 КК України «Зайняття гральним бізнесом».

Тепер двом операторам-касирам гральних закладів загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до п\'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Переглядів: 2915
Поширень: 0