Міністр оборони України Михайло Єжель відзначає збільшення фінансування української армії у державному бюджеті 2012 року.

"За рішенням президента України, значно посилено ресурсне забезпечення Збройних сил України та посилено соціальний захист військовослужбовців", - сказав він у п\'ятницю в Києві, виступаючи на урочистостях, присвячених випуску 18 військових фахівців оперативно-стратегічного рівня підготовки Інституту державного військового управління Національного університету оборони України .

Єжель повідомив, що в державному бюджеті на 2012 рік передбачено близько 750 млн грн для підготовки ЗСУ, з яких 327 млн ​​грн - безпосередньо на військову підготовку.

За його словами, це на 63% більше, ніж було в нинішньому році.

Крім того, зазначив міністр оборони, в 3 рази планується збільшити витрати на комплексну програму забезпечення українських військовослужбовців житлом.

Єжель підкреслив, що підготовлений проект рішення уряду, який дозволить збільшити оклади військовослужбовців на 50%, що в середньому збільшить грошове забезпечення кожного українського військового на 25%.


Переглядів: 2218
Поширень: 0