Минулої доби спостерігались рясні снігові опади та хуртовини на всій території України. Під час зимової негоди головним завданням для залізничників є забезпечення безперебійного та безпечного руху залізничного транспорту.

Цілодобово у заходах зі снігоборотьби задіяно усі наявні снігоочисні та снігоприбиральні машини, вивезено тисячі кубічних метрів снігових мас. Тільки на станціях та перегонах Південно-Західної залізниці по очищенню колій та стрілочних перегонів цілодобово працюють понад 5 тис. працівників залізниці.

В умовах рясного снігопаду на залізничних вузлових станціях, вокзалах, платформах та коліях ведуться роботи з снігоборотьби всіма підрозділами залізниці – колійниками, енергетиками, зв’язківці тощо.

Впродовж доби під час сніжної негоди зафіксовано рекорд снігового покрову – до 1,5 м на станціях та перегонах Жмеринської та Козятинської дирекції Південно-Західної залізниці.

Завдяки злагодженій роботі залізничників рух поїздів, які призначено забезпечено. Жоден поїзд згідно графіка не відмінено. Залізниця працює у штатному режимі. Є затримки по прибуттю та відправлення поїздів, що пов’язано з негодою та обмеженням швидкості руху.

Наразі задіяно 35 снігоочисних машин важкого типу СМ, СПДМ.



Переглядів: 3754
Поширень: 0