Про це голова Комітету повідомив «Телекритиці».

Микола Томенко закликав тимчасового виконувача обов\'язків генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова та генерального директора Національної радіокомпанії України (НРКУ) Тараса Аврахова укласти трудові угоди з представниками «Громадського ТБ» та «Громадського радіо» про надання кількох годин свого щоденного ефіру під інформаційне мовлення.

Національна телекомпанія України розглянула пропозицію голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка і повідомляє, що погоджується на надання часу для мовлення «Громадського ТБ» в ефірі «Першого Національного». Про це йдеться у відповіді на заяву пана Томенка.

«З метою прискорення надання ефіру НТКУ запрошує представників «Громадського ТБ» для вирішення юридичних питань, погодження технічних параметрів мовлення і визначення ефірних слотів. НТКУ завжди готова до співпраці з усіма засобами масової інформації, метою яких є об\'єднання країни, зняття громадянського напруження та примирення в суспільстві», - йдеться у повідомленні каналу.



Переглядів: 3661
Поширень: 0