Завдяки присутності журналістів вітчизняних та закордонних ЗМІ українські авіатори відновили контроль над кількома об\'єктами бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України, що у Бельбеку.

Сьогодні, 4 березня, на аеродромі Бельбек за участі вітчизняних та закордонних ЗМІ відбулося шикування особового складу бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України, під час якого військовослужбовці здійснили ритуал підняття Державного Прапора України.

Як повідомили в Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України, після шикування особовий склад авіабригади на чолі з її командиром, провів представників ЗМІ об’єктами військової частини, внаслідок чого українські авіатори без зброї, завдяки присутності журналістів, відновили контроль над стоянкою літаків та командно-диспетчерським пунктом. Ці об’єкти до цього часу знаходились під охороною військовослужбовців РФ. Під час наближення до складу з озброєнням, російські військові здійснили кілька черг у повітря та згодом відійшли.

Наразі силового протистояння немає, заблокованими ще залишаються вартове містечко та злітно-посадкова смуга авіабригади.



Переглядів: 2964
Поширень: 0