У Слов’янську саме зараз в розпалі антитерористична операція. Підрозділи армії та МВС уже розблокували та знищили три незаконні блокпости в північно-східній частині міста. Про це повідомляє прес-служба МВС. Як повідомляють очевидці, до міста з декількох сторін стягується бронетехніка української армії, пише «УП».

Українські військові штурмують захоплений Слов’янськ

«Під час бойового зіткнення до 5 терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення», - зазначають у Міністерстві внутрішніх справ.

Тамтешні ЗМІ також повідомляють, що на під\'їзді до Слов\'янська горять шини на блокпосту Комбікормового заводу, а мобільний зв\'язок працює з перебоями. Над містом кружляють вертольоти, контролюючи пересування військових. Напруга у Слов’янську зростає.

«У результаті перестрілки три людини із сил загону самооборони вбиті. Невідомі обстріляли й журналістів, але із представників ЗМІ ніхто не постраждав», - повідомляє видання Краматорськ.info.

Українські військові штурмують захоплений Слов’янськ

У ході проведення антитерористичної операції були поширені листівки, в яких населення закликають дотримуватися спокою, по можливості не залишати свої будинки, не відпускати дітей без нагляду батьків на вулиці міста, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинні накази представників самопроголошеної незаконної влади. Про це повідомляє міністерство оборони.

Як повідомляє «Українська правда», посилаючись на джерела у АТО,  самопроголошений мер Слов\'янська Пономарьов оголосив про «розстріл на місці кожного, у кого буде виявлена ця листівка».

Українські військові штурмують захоплений Слов’янськ

Прес-секретар Народного ополчення Слов\'янська Стелла Хорошева каже, що на даний момент у районі села Хрестище йде перестрілка, будівлю виконкому звільнили від мирних громадян і відправили по будинках, - повідомляє "Українська правда".



Переглядів: 5850
Поширень: 0