У Хмельницькій області співробітники СБУ припинили протиправну діяльність групи осіб, які  закликали до підтримки терористичних бандформувань зі Сходу. Про це повідомляє прес-центр відомства, передає ГромадськеТБ.

Зловмисники активно розповсюджували сепаратистські газети «Новороссия», влаштовували відеоконференції в мережі Інтернет, під час яких закликали громадян України до протидії законній владі.

У сусідньому Хмельницькому розповсюджували газету «Новороссия» і закликали протистояти владі

14 липня в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.110 КК України, затримано трьох мешканців Хмельницька на одній з міських вулиць при отриманні чергового тиражу газет «Новороссия».

Співробітниками Служби встановлено, що 45-річний місцевий мешканець отримав з Донецька посилку із друкованою агітаційною продукцією сепаратистського змісту для подальшого розповсюдження її серед мешканців Харкова та його передмістя, повідомляють ЗМІ.

У сусідньому Хмельницькому розповсюджували газету «Новороссия» і закликали протистояти владі

У ході обшуків за місцем проживання затриманих вилучено ще 250 примірників газети “Новороссия”, комп’ютерну техніку, засоби зв’язку, рукописні записники, які підтверджують їхню протиправну діяльність.



Переглядів: 3413
Поширень: 0