"Тіла загиблих пасажирів та екіпажу лежали посеред поля під час спеки, проте рятувальники не могли їх вивезти, оскільки на місці аварії під виглядом цивільних працювали експерти з РФ", - повідомив перший заступник глави Адміністрації президента України Геннадій Зубко.

"4 дні під такою високою температурою розкладалися тіла, не було можливості вивозити, ми розуміли, що в цей час працює хтось інший. І зараз у нас є підтвердження, що під виглядом цивільних там були військовослужбовці і російські експерти, які аналізували і думали , про що можна говорити ", - заявив Зубко.

На місці падіння Боїнг-777, авіакомпанії Malaysia Airlines у великих масштабах підтасовують докази, заявив

Прем\'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт заявив, що на місці падіння Боїнг-777, авіакомпанії Malaysia Airlines у великих масштабах підтасовують докази.

"Ми спостерігаємо фальсифікацію доказів у промислових масштабах, і цьому треба покласти край", - підкреслив Еббот.

За його словами, на місці катастрофи має бути гарантовано безпеку. При цьому Ебботт привітав одноголосне прийняття РБ ООН резолюції щодо авіакатастрофи, яка закликає надати фахівцям безперешкодний доступ до місця аварії літака.

Австралійський прем\'єр також оголосив про запуск операції з повернення на батьківщину тіл загиблих у катастрофі австралійців і визначення їхніх особистостей. За його словами, операцію буде координувати в Україні колишній міністр оборони Ангус Х\'юстон.

Тоні Еббот додав, що у вівторок, 22 липня у Нідерланди прибуде австралійський військовий транспортний літак C-17, який потім займеться транспортуванням тіл жертв авіакатастрофи з України.

А тим часом,  терористи з так званої "Донецької народної республіки" передали малайзійським експертам "чорні скриньки" літака "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, який було збито на Донбасі. Це підтверджує Державна комісія з розслідування катастрофи літака Boeing777 «Малайзійських авіаліній».

На даний момент Держкомісія очікує на передачу «чорних скриньок» від малазійських експертів офіційному розслідуванню.



Переглядів: 2715
Поширень: 0