13:30, 22 липня - Спецпотяг з вагонами-рефрижераторами, що перевозить тіла пасажирів літака Boeing 777 «Малазійських авіаліній» після прибуття до Харкова спрямовано на територію ДП «Завод ім. Малишева», де в підготовлених приміщеннях спеціалістами із Нідерландів розгорнуто лабораторію для проведення огляду і дослідження тіл загиблих. В зазначених приміщеннях організовано місця для роботи міжнародних експертів та оформлення документів судмедекспертами, митниками та прикордонниками.

територія ДП «Завод ім. Малишева»територія ДП «Завод ім. Малишева»

13:00, 22 липня - З прибуттям потягу до м. Харків вагони-рефрижератори з тілами загиблих планується спрямувати на територію розташування лабораторії для проведення огляду і дослідження. В лабораторії працюватимуть українські та міжнародні експерти з Нідерландів, Австралії та Малайзії та відбуватиметься оформлення документів судмедекспертами, митниками та прикордонниками.

Потяги з тілами загиблих у Boeing 777 прибули на Харкова, де їх вже очікують 31 експерт з різних країнПотяги з тілами загиблих у Boeing 777 прибули на Харкова, де їх вже очікують 31 експерт з різних країн

Після проведення обстеження і оформлення документів тіла загиблих будуть направлені до аеропорту м. Харкова для подальшого транспортування до Королівства Нідерландів.

12:30, 22 липня - Прибуття потягів з тілами загиблих пасажирів авіалайнера Boeing 777 «Малазійських авіаліній» відбудеться під особистим контролем Голови Державної комісії з розслідування катастрофи літака Віце-прем`єр-міністра Володимира Гройсмана, який щойно прибув до Харкова

11:00, 22 липня - Державна комісія з розслідування катастрофи літака Boeing 777 «Малайзійських авіаліній» підтверджує передачу «чорних скриньок» групі малазійських експертів в ніч з 21 по 22 липня.

21 липня - Два потяги з тілами загиблих пасажирів літака Boeing 777 «Малазійських авіаліній» вирушили з міста Тореза у напрямку Харкова. Про це повідомила Держкомісія з розслідування катастрофи літака з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.



Переглядів: 3044
Поширень: 0