Прикордонники продовжують фіксувати польоти російських безпілотників над українською територією. Протягом минулої доби повітряні цілі були виявлені на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби у Херсонській області: один безпілотник рухався над водною поверхнею Перекопської затоки на Херсонщині, другий – з території тимчасово окупованого Криму в напрямку села Чаплинка на висоті близько 1 км. О 23:15 на цьому ж напрямі ще один безпілотник порушив повітряний простір України на висоті близько 1,5 км.

Факти порушення повітряного простору не залишаються без відповіді. Учора о 21:40 військовослужбовці 8-го батальйону територіальної оборони спільно з прикордонниками виявили та збили російський безпілотник в Приазовському районі Запорізької області.

На факти російської агресії реагує також міжнародна спільнота. Зокрема, Міністерство оборони Ізраїлю заборонило компаніям оборонного комплексу країни вести будь-які переговори щодо поставок безпілотних літальних апаратів та технологій до Російської Федерації. Дія вказаних обмежень поширюється і на діючі контракти.
Ізраїль заборонив своїй "оборонці" надавати технології росіянам та постачати їх безпілотниками



Переглядів: 2783
Поширень: 0