За словами очевидців, автомобілі вишикувалися вервечкою аж до одного зі спальних районів, тим самим створивши транспортний колапс у місті.

Виїхати з Криму неможливо. Черга з автомобілів розтягнулася на кілометри

Як повідомляють жителі Керчі в соціальних мережах, тепер «хвіст» автомобільній черзі досяг району Войкова і продовжує збільшуватися, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Крим.Реаліі.

Виїхати з Криму неможливо. Черга з автомобілів розтягнулася на кілометри

Фактично, якщо машини продовжать прибувати, то черга може паралізувати рух транспорту біля центрального автовокзалу. Раніше повідомлялося, що автомобільна черга на Керченській поромній переправі стала активно рости з боку Криму. За даними оперативного чергового, вранці 14 серпня в порту «Кавказ» своєї черги на пором очікують 1129 автомобілів, в порту «Крим» - 2700 машин.

Виїхати з Криму неможливо. Черга з автомобілів розтягнулася на кілометри

Протягом доби на Керченській переправі курсували 6 основних поромів, а також додатковий з/д пором «Петровськ» і катамаран «Сочі 1». За даними Єдиної транспортної дирекції, з 8:00 13-го серпня до 8:00 14-го серпня поромами здійснено 100 рейсів в обидва боки. За попередню добу перевезено 3366 машин (з порту «Кавказ» - 1697 авто, з порту «Крим» - 1669 машин), 120 автобусів, 53 мотоцикла, 20249 пасажирів, з них за «єдиним» квитком - 4209, пасажирів поїздів «Сімферополь - Москва», «Москва - Сімферополь» - 655 осіб.

Також, мешканці Керчі виклали в Youtube відео гігантської черги на пором:



Переглядів: 3246
Поширень: 0