Російські найманці продовжують руйнувати інфраструктуру Донбасу та мінувати мости і дороги. Але і цього їм замало. Загарбники замінували центральну районну лікарню і лікарню залізничників у Ясинуватій, підходи до школи № 19 у Шахтарську і навіть цвинтар у селі Первомайське Шахтарського району.

У звільнених містах протягом останньої доби лише піротехнічними підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій України виявлено та вилучено 86 одиниць боєприпасів. Перевірено на наявність вибухонебезпечних предметів 10 адміністративних споруд та будівель. Обстежено 5,2 га територій. Усього з початку виконання робіт з 6 липня 2014 року сапери виявили і вилучили 11 тисяч 680 одиниць боєприпасів, та перевірили на наявність вибухонебезпечних предметів 708 адміністративних будівель.

Нагадуємо, що на кордоні районів проведення АТО розгорнуто 4 транзитні пункти для зустрічі людей, які вимушені покинути зону бойових дій. У Донецькій області – в районі міст Красноармійськ, Волноваха та Маріуполь; у Луганській області – в районі міста Сватове. Всього до транзитних пунктів звернулося 4 тисячі 484 особи, з них 1 тис. 235 дітей. Забезпечено перевезення залізничним транспортом 3891 особу.



Переглядів: 2696
Поширень: 0