Російські найманці перейшли від мародерства та пограбунків до намагань конфіскувати в мирних мешканців нерухоме майно. Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, терористи поширюють серед містян інформацію про початок з 11 вересня націоналізації нерухомого майна мешканців міста, які виїхали за межі Луганської області. Виявляти залишені квартири та приватні будинки будуть спеціально визначені групи шляхом особистого обходу.

«Такі дії свідчать про намагання представників незаконних збройних формувань повернути до Луганська якомога більше жителів для того, щоби в подальшому примусити їх стати до лав терористичної організації «ЛНР», примусового виконання громадських робіт, а також створення видимості «налагодження мирного життя» в обласному центрі для організації відповідної пропагандистської «картинки» у залучених російських ЗМІ», - зазначив Лисенко.

У РНБО попереджають про цю провокацію, та нагадають, що з цього приводу можна звертатися до Міністерства внутрішніх справ України на номери кол-центру МВС: (044) 254-91-02 та 0-800-50-02-02.



Переглядів: 3534
Поширень: 0