Правоохоронці звітують про розкриття резонансного вбивства міського голови Кременчука Олега Бабаєва. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що працівники карного розшуку та слідчого управління, встановили та затримали виконавців, а також організатора й замовника вбивства.

http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/28383.html

Отже, за підозрою у вбивстві заарештовано трьох громадян. За вчинення цього злочину вони мали отримати 70 тисяч доларів США.

За словами Зоряна Шкіряка, наразі за місцем їх фактичного проживання проведено обшуки. Під час затримання зловмисники чинили опір і нанесли тілесні ушкодження двом працівникам міліції, - зазначив радник Міністра. За його словами, двоє із виконавців неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за різними статтями. Під час допиту у суді один із них вказав на замовника, а той у свою чергу на організатора убивства мера.

Встановлено, що замовником убивства Олега Бабаєва є директор приватної телевізійної компанії, який керує одним із ТОВ та є власником яхт-клубу та ін. Його затримано та оголошено про підозру.

Окрім цього радник Міністра повідомив, що вже затримано й організатора даного вбивства. Наразі в його будинку проводяться слідчі дії.

За місцем проживання всіх п\'ятьох фігурантів цього злочину проведено обшуки. Всі фігуранти даної справи підозрюються у скоєнні злочину за різними частинами та пунктами статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.



Переглядів: 3178
Поширень: 0