Щодо впровадження режимних обмежень на півдні Донецької області. Обмеження запроваджено на наступних територіях:

  • Першотравневий (по всій території);
  • Новоазовський і Тельманівський райони Донецької області, (обмежені лінією по населеним пунктам: Бердянське, Широкино, Соханка, Комінтерново, Павлопіль, Набережне, Таврійське, Миколаївка, Старомар’ївка, Гранітне, Андріївка та вздовж адміністративного кордону Тельманівського району до м. Маріуполь;
  • вздовж південно-східної окраїни р Маріуполь – Мирний, Волонтерівка, Троїцький, Первомайськ, Виноградне, Приморське, Сопине.

Територія міста Маріуполь та інших адміністративних одиниць Донецької області не підпадають під дію режимних обмежень.

Дані режимні обмеження не є «комендантською годиною» і жодним чином не обмежують права громадян, які дотримуються даних правил.

Ще раз підкреслюємо, що дані режимні обмеження діють на території в адміністративних межах Першотравневого, Новоазовського і Тельманівського районів Донецької області та не належать до адміністративної території міста Маріуполь та інших районів Донецької області.

Більш докладну інформацію щодо впровадження режимного обмеження можна отримати на сайті Маріупольської міської ради та в колл-центрі штабу «Оборони Маріуполя» за номерами: 097441 42 87, 093 767 66 50, 095 149 97 та за міським номером 0629 333 31 і електронною адресою: [email protected].



Переглядів: 2857
Поширень: 0