Для швидкого відновлення організму поранених, які перебувають на лікуванні у військових шпиталях Збройних Сил України, створено унікальний харчовий продукт «Реабілакт». Він розроблений фахівцями Київського національного торгово-економічного університету, повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО України.

У радбезі розповідають - продукт ентерального харчування має високу енергетичну цінність. Він містить білкову складову, незамінні амінокислоти, вітаміни та мінеральні елементи. Продукт пройшов апробацію в Головному військово-медичному клінічному центрі Міністерства оборони України «Головний військовий клінічний госпіталь» та підтвердив свою функціональну ефективність і позитивний вплив на корекцію порушеного обміну речовин в організмі людини на різних етапах лікування та відновлення.

Унікальність продукту полягає в тому, що він є національним досягненням. Медичні заклади України користуються подібними продуктами, але вони завезені з інших країн і мають значну різницю в ціні. Український препарат стабілізує, а в подальшому покращує загальні показники організму бійця. Препарат може прийматися як продукт харчування, так і вводитися в судини. Варто зауважити, що важкопоранені бійці отримують цей продукт шляхом введення в організм його через крапельницю.



Переглядів: 3132
Поширень: 0