Залізничне сполучення з Росією буде забезпечуватися й надалі. Так, взимку між Україною та Росією курсуватиме 20 поїздів, з яких 19 формування залізниць України та 1 формування РЖД. Про це під час прес-конференції повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Ігор Бреус.  

За словами Ігоря Бреуса, з 14 грудня РЖД відмінить лише чотири поїзди, що курсували територією України. Це поїзди № 59/60 Москва – Софія, № 15/16 Москва – Будапешт, № 33/34 Москва – Одеса та поїзд № 2/1 Київ – Москва, який курсуватиме через день та буде формуватися Південно-Західною залізницею. «Наявних поїздів між містами Росії та України буде достатньо для повного задоволення потреб населення на перевезення залізничним транспортом, адже наразі пропозиція місць у зазначеному напрямку значно перевищує попит», – зауважив Ігор Бреус. 

Також начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення повідомив, що між залізничними адміністраціями СНД погоджено, що новий графік руху поїздів починаючи з 2015 року буде вводитись у дію в другу неділю грудня. Раніше новий графік руху поїздів вступав у дію в останню неділю травня.  



Переглядів: 3686
Поширень: 0