Обвал російської економіки набирає обертів. Сьогодні після обіду рубль продовжив падати. Курс євро перевищив 100 рублів, а за долар просили 80. Банки перестали видавати кредити.

Обмінники змінюють табло
Деякі банки, які активно працюють на роздрібному валютному ринку, почали закуповувати нові 5-значні вуличні табло. Банкам доведеться міняти 4-значні табло, так як курс євро досяг позначки в 100 рублів.

100 рублів
Вартість євро вперше в історії перевищила 100 рублів, долар перевищив 80 рублів.

Євро піднявся в 15:13 за московським часом до 100,74 рублів, додавши в ціні 21,86 рубля. Долар США хвилинами раніше піднімався до 80,1 рублів, піднявшись на 15,65 рубля. Після цього котирування трохи відкотилися. Долар відступив до 77 рублів, євро - до 97-98 рублів.

Путін контролює
За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, глава держави Володимир Путін не планує проводити будь-яких спеціальних зустрічей або нарад у зв\'язку з ситуацією на валютному ринку.

"Сбербанк" призупинив кредитування
У російських ЗМІ з\'явилася інформація, що "Сбербанк Росії" призупиняє кредитування фізичних осіб.

«Банк ВТБ» розглядає можливість перегляду умов роботи з корпоративними клієнтами через сьогоднішнє підвищення ключової ставки «Банку Росії».

Москвичі скуповують техніку
Щоб врятувати заощадження, москвичі чистять полиці в магазинах техніки, незважаючи на те що ціни щодня зростають на 30-50%.



Переглядів: 2631
Поширень: 0