В Україні припинив роботу туристичний оператор "Ньюз Тревел"

На офіційному сайті туроператора розміщене таке повідомлення:

Туристичний оператор «Ньюз Тревел» змушений повідомити про припинення відправки туристів на відпочинок починаючи з 17 січня 2015 року.

Серед причин цього вимушеного рішення різке падіння попиту і купівельної спроможності у зв\'язку з різким зростанням курсу валют і негативною політичною ситуацією протягом останнього року.

Всі туристи, які знаходяться зараз закордоном, забезпечені зворотними квитками для повернення в Україну.

Туристичним агентствам, які мають діючий агентський договір з ТОВ «Ньюз Тревел» слід повідомити своїх туристів про скасування всіх турів починаючи з 17 січня, у тому числі і тих турів, документи на які вже видані на руки.

Для повернення коштів по заброньованим і сплаченими турами необхідно підготувати пакет документів згідно з процедурою повернення коштів описаної в розділі «Агентствам» на вебсайті www.newstravel.ua і вислати поштою за адресою: 04210, Україна, Київ, вул. Героїв Сталінграда, 6а, корп 2, ТОВ «Ньюз Тревел». Звертаємо Вашу увагу, що документи по електронній пошті і кур\'єром не приймаються. Повернення коштів буде проводиться протягом 14 робочих днів з моменту отримання документів.

Офіс компанії в Києві працює за графіком пн-сб з 10:00 до 17:00. Контактний телефон: 044 593-73-37. Регіональні офіси не працюють. Паспорти туристів можна отримати по мірі їх виходу з консульства в штатному режимі.



Переглядів: 4594
Поширень: 0