Група українських військових в районі Дебальцевого під час виконання бойового завдання з супроводу військових вантажів потрапила у засідку та полон

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, передає Еспресо.TV.

"Група військовослужбовців 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України та 8 окремого полку спеціального призначення під час виконання бойового завдання з супроводу військових вантажів потрапила у засідку та полон.

Колона української техніки під час здійснення доставки вантажів для військових, що ведуть бойові дії на Дебальцівському плацдармі, потрапила у засідку. Група супроводження під керівництвом лейтенанта Дмитра Кебеча прийняла бій, але після закінчення боєкомплекту та знищення їхнього бронетранспортера переважними силами противника, була захоплена у полон. За наявної інформації один із військових важкопоранений.

Інформація російських та сепаратистських ЗМІ, щодо масової здачі у полон українських військових і захоплення вже 120 бійців за твердженнями прес-центру АТО не відповідає дійсності і є провокаційним "фейком" призначеним для провокування паніки", - пише відомство.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська захопили частину Дебальцевого. Бойовики зруйнували будівлю міськвідділу міліції і намагаються взяти під свій контроль залізничний вокзал. У місті тривають вуличні бої, бойовики атакують місто штурмовими групами за підтримки артилерії і бронетехніки.



Переглядів: 4274
Поширень: 0