Конференція «Проблеми реґіонарної анестезії, анестезіології та інтенсивної терапії в педіатри та акушерстві»

5-6 травня 2010 року в Києві відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Проблеми реґіонарної анестезії, анестезіології та інтенсивної терапії в педіатри та акушерстві» (4-й курс Європейської школи анестезіології).
Організатором заходу виступила Асоціація анестезіологів України.

В рамках конференції Голова оргкомітету конкурсу "Національна Медична Премія" Іван Сорока вручив дипломи номінантам премії.

Дипломи отримали:

1. Бондар Михайло Володимирович - номінація «Кращий лікар»
2. Глумчер Фелікс Семенович - номінація «Кращий лікар»
3. Нетяженко Василь Захарович - академічна рада
4. Шлапак Ігор Порфирійович - експертна рада


Школа-семінар «Сучасні методи діагностики і лікування полі органної патології у хворих з серцево-судинними захворюваннями»

13-14 травня 2010 року в Києві відбулася школа-семінар "Сучасні методи діагностики і лікування полі органної патології у хворих з серцево-судинними захворюваннями".

Організатором заходу виступила Національна медична академія післядипломної освіти та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація фахівців з ехокардіографії».

На семінарі обговорювалися питання діагностики та лікування ішемічної хвороби серця у хворих з полі органною патологією, діагностики та лікування цукрового діабету у хворих з серцево-судинною патологією та інші.

В рамках заходу Голова оргкомітету конкурсу «Національна Медична Премія» вручив дипломи номінантам реєстру «ТОП100 в медицині».

Дипломи отримали:

1. Вороненко Юрій Васильович – член оргкомітету конкурсу «Національна Медична Премія»
2. Вдовиченко Юрій Петрович – член академічної ради конкурсу «Національна Медична Премія»
3. Долженко Марина Миколаївна - член експертної ради конкурсу «Національна Медична Премія»
4. Пархоменко Олександр Миколайович – номінація «Кращий лікар»
5. Харченко Наталія В’ячеславівна - номінація «Кращий лікар»
6. Целуйко Віра Йосипівна – в номінації «Керівник підрозділу закладу ОЗ»
7. Руденко Анатолій Вікторович – в номінації «Керівник підрозділу закладу ОЗ»
8. Тертишний Іван Олександрович (кардіолог) - номінація «Кращий лікар»
9. Козачук Валентина Григорівна (дитячий кардіолог) - номінація «Кращий лікар»


Профілактика і лікування артеріальної гіпертензії в Україні

17-19 травня 2010 року в Києві відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Профілактика і лікування артеріальної гіпертензії в Україні» (в рамках виконання Програми профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні)
Організатором заходу виступила Національна Академія медичних наук України, Міністерство охорони здоров’я України, Асоціація кардіологів України, Національний науковий центр «Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМНУ України.

Під час роботи конференції проведено підсумкову нараду головних терапевтів і кардіологів управлінь охорони здоров’я обласних і міських держадміністрацій за підсумками виконання Програми профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні.

В межах заходу висвітлювались питання нових технологій профілактики та лікування артеріальної гіпертензії, ефективного контролю ризику виникнення серцево-судинних ускладнень, хірургічного лікування артеріальної гіпертензії та інші.

В рамках конференції відбулося ногородження учасників реєстру «ТОП100 в медицині» в межах конкурсу «Національна Медична Премія».

Нагородження дипломами учасників реєстру  «ТОП100 в медицині» у травні 2010 р.Дипломи отримали:
1. Амосова Катерина Миколаївна - Зав.каф,професор НМУ ім..Богомольця. Член-кор АМНУкраїни Заслужений діяч науки і техніки України.
2. Дядик Олександр Іванович - Завідувач кафедри внутрішніх хвороб і загальної практики сімейної медицини, професор Донецького державного медичного університету.
3. Ягенський Андрій Володимирович - професор кафедри сімейної медицини ФПДО (Луцька філія) (від 2007).
4. Швед Микола Іванович - Зав. кафедрою внутрішньої медицини з клінічною iмунологiєю та алергологією Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського.
5. Поляков Анатолій Євгенович - зав.кафедри факультетської терапії з курсом сестринської справи Одеського державного медичного університету.
6. Сиволап Віталій Вікторович - Завідувач кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб з доглядом за хворими Запорізького державного медичного університету, доктор медичних наук, професор.
7. Коваленко Володимир Миколайович - Директор Національного наукового центру "Інститут кардіології імені академіка М.Д.Стражеска".Президент Асоціації кардіологів України член-кор. АМН України, професор.
8. Мітченко Олена Іванівна - Завідуюча відділом дисліпідемій Інституту кардіології.
9. Перцева Тетяна Олексіївна - завідувач кафедри факультетської терапії та ендокринології Дніпропетровської державної медичної академії.
10. Міхньов Володимир Анаталійович - Член-кореспондент НАН України, Головний учений секретар Академії медичних наук України


Переглядів: 3514
Поширень: 0