Також урядовець зазначив, що за останні місяці в Україні спостерігається тенденція зниження цін, у тому числі на продовольчі товари. Тільки за підсумками травня споживчі ціни знизилися на 0,6%.

«Я впевнений, що в цьому році ми отримаємо гарний урожай. А гарний урожай - це запорука того, що ціни рости не будуть», - сказав С. Тігіпко на підсумковій українсько-російської зустрічі пекарів за участю голови наглядової ради ВАТ «Київхліб» Владислава Атрошенка, голови правління ВАТ «Київхліб» Володимира Череди, директора НДІ хлібопекарської промисловості РФ, президента Російського союзу пекарів Олександра Косована і голови ради директорів ВАТ «Шебекінський машинобудівний завод» Віталія Мінькіна. За підсумками зустрічі сторони домовились про розвиток партнерських відносин підприємств двох країн та підписали меморандум про співпрацю.

Сергій Тігіпко переконаний, що Україна повинна розвивати наукові розробки та впроваджувати передові технології, використовуючи для розвитку галузі досвід інших країн, у тому числі Росії. «Потрібно відпрацювати постанови Уряду що стосуються виробництва хліба, щоб дати цій сфері новий поштовх для розвитку і захистити інтереси споживача».


Переглядів: 2286
Поширень: 0