Японія10. Японія

Японія - це не тільки сучасні міста, а й закутки, повні старих, прекрасних святинь. Це незвичайна культура. Для одних - дивовижна, для інших - дивна. Країна висхідного сонця, яка користується репутацією дорогої країни, до того ж, тут досить важко порозумітися англійською. Між тим, Японію з кожним роком відвідує все більше туристів.

Сирія9. Сирія

Дев\'яте місце, на думку авторів рейтингу, належить Сирії. Це чергова країна, яку варто відвідати в 2011 році. Тут можна жити у відреставрованих палацах Османської епохи, робити покупки на галасливих ринках, пити чай з бедуїнами або досліджувати міста,  які нагадують музеї під відкритим небом.

Танзанія8. Танзанія

Танзанія - одне з найцікавіших місць в Африці. Серенгеті, Нгоронгоро, Кіліманджаро, Занзібар - тут безліч місць, які варто відвідати. У першу чергу, тут можна зустріти незвичайних диких звірів у природних парках і резерваціях. Побачити стади слонів в Руаге, львів, які піднімаються на дерева  в околицях озера Маньяра, шимпанзе в Гомбе і Махале, гіпопотамів і крокодилів, що купаються в річці Руфіджі. Саме тому Танзанія в наступному році стане місцем, де будуть проводити відпустку туристи з усього світу.

Італія7. Італія

У тому, що серед 10 місць, які варто відвідати в 2011 році, виявилася Італія, немає нічого дивного. Це країна, яка не може не зачарувати. Можна розповідати історії про панівну тут корупцію та сексуальних скандалах, економіка може перебувати в занепаді, але в теж час це одне з прекрасних місць, які варто відвідати. Чарівний дух та історія міст, смачна їжа, велика кількість сонячних днів в році та милі люди ... Однієї поїздки не вистачить, щоб пізнати всю Італію. Але саме 2011 може стати початком великої любові до цієї країни.

Вануату6. Вануату

Вануату - назва держави, що знаходиться в Океанії, - деяким може нічого не сказати. І в цьому є позитивний момент. Вануату - місце, ідеальне для людей, що шукають автентичні, незаймані цивілізацією місця. Тут можна смакувати життя в традиційних селах, оточених шумом водоспадів, великими лагунами, гірськими масивами і тропічними островами.

Болгарія5. Болгарія

Болгарія, на думку укладачів рейтингу, ця країна, яка може сподобатися кожному. Тут є і пляжі із золотим піском, і гори, вкриті снігом, і великі міста, але є й старовинні портові містечка над Чорним морем. Держава, яка довгий час перебувала під гнітом турків, греків, жителів Трансільванії, сьогодні є динамічно розвиваючим членом Євросоюзу. Чудесне болгарське вино, яке можна потягувати на красивих і все ще диких пляжах - чудова мрія для 2011 року.

Панама4. Панама

У країні, природа якої до цих пір залишається недоторканою, вже сама подорож на автобусі або на човні може стати справжньою пригодою. Країна робить ставку на традиційний туризм, пов\'язаний з місцевими звичаями та унікальною природою.

Республіка Кабо-Верде3. Республіка Кабо-Верде

Острови Зеленого Мису - дороге задоволення. Сонячний, повний пляжів з м\'яким піском острів стає все більш популярним місцем відпочинку. Кабо-Верде вже порівнюють з Канарськими островами. Гори, вулкан з вершиною, що заходить у хмари, спортивні клуби світового рівня, веселі мешканці - це тільки кілька переваг архіпелагу, до складу якого входить 10 великих та 5  менших островів. Завдяки гарному морському сполученню, пересування між островами зовсім не втомлює.

Бразилія2. Бразилія

Бразилія, яка славиться самбою, футболом і карнавалами, опинилася на другому місці в списку країн, які варто відвідати в 2011 році. Держава активно розвивається напередодні чемпіонату світу з футболу, який пройде тут в 2014 році, а також літньої Олімпіади, яка в 2016 році пройде біля Ріо-де-Жанейро. Мільярди доларів тут вже інвестовані в інфраструктуру, відкриття готелів.

Албанія1. Албанія

Перше місце в рейтингу  може здивувати багатьох мандрівників. Країною, в якій варто провести відпустку, стала Албанія. Найбільша перевага Албанії - її поки що невідкрите обличчя. Держава, яку багато мандрівників вважали за краще не відвідувати через нестабільну політичну ситуацію, не розпещена туристами. Але може запропонувати пляжі з блакитною водою, гарну кухню, культурну спадщину, приховану в історичних містах і багатьох інших таємних куточках. І для багатьох місцевих жителів зустріч з туристом буде справжньою дивиною.


Переглядів: 5519
Поширень: 0