Про це повiдомив журналiстам у Ханої (В’єтнам) у суботу голова Державного агентства з iнвестицiй та управлiння iнвестицiйними проектами Владислав Каськiв.

За його словами, цей проект розраховано на п\'ять рокiв i буде здiйснюватися в рамках українського нацiонального проекту "Вiдкритий свiт", повiдомляє "Iнтерфакс-Україна".

Каськiв пояснив, що цей проект передбачає повну комп\'ютеризацiю сiльських шкiл, а також забезпечення всiх школярiв України нетбуками.

Разом з тим, президент Віктор Янукович заявив, що Україна зацiкавлена в участi в\'єтнамського бiзнесу в пiдготовцi до футбольного чемпiонату "Євро-2012".

"Були б радi вiтати участь в\'єтнамського бiзнесу в реалiзацiї... проектiв у рамках пiдготовки до проведення цього свята європейського футболу", - сказав він на українсько-в\'єтнамському бiзнес-форумi.

За словами Януковича, в процесi пiдготовки до Євро-2012, Україна стала "величезним будiвельним спортивним майданчиком". Вiн наголосив, що окрiм будiвництва стадiонiв в Українi реконструюються аеропорти, а також створюється автотранспортна i готельна iнфраструктура.

Крім того, Україна та В\'єтнам домовилися про пряме авiацiйне сполучення мiж Києвом i в\'єтнамським мiстом Хошiмiн.


Переглядів: 2359
Поширень: 0