Чимало оголошень, що розміщені в засобах масової інформації і по всьому місту на звичайних освітлювальних стовпах зі змістом про послуги щодо надання робочих місць та оренди житла. Значну кількість таких оголошень розміщують шахраї.

В пошуках потрібного оголошення громадяни звертаються по допомогу за номером телефону з об’яви і їм обіцяють допомогти за невеликий початковий внесок ( 100-250грн.), а після отримання грошей надають неправдиву інформацію. Розчаровані громадяни звертаються до міліції з заявами.

Проводячи відповідні перевірки, правоохоронцям вдалось встановити, що дані фірми-агенства зареєстровані таким чином, що не несуть відповідальність за надання клієнту неправдивої інформації, тобто про те що вона вже була використана, а саме на роботу працівника найняли і більше не потребують чи квартира вже здана в оренду.

Нажаль таких людей, що ошукують оточуючих не можливо притягнути до відповідальності адміністративної чи кримінальної, лише в судовому порядку між самим потерпілим та фірмою, що надала неправдиву інформацію.

Міське управління міліції звертає увагу громадян з даного приводу бути обачнішими!


Переглядів: 3289
Поширень: 0