Державтоінспекція Вінниччини застерігає і закликає вас уважно ставитися до своєї власності. Не залишайте автомобілі без нагляду, особливо біля своїх помешкань у нічний час!

Залишайте транспортні засоби на спеціальних майданчиках, які охороняються та обладнайте їх протиугінними засобами.

Крім того, останнім часом почастішали і практично щодня стаються непоодинокі випадки викрадення особистих речей з автомобілів, які залишені без нагляду поблизу будинків, місць роботи та в інших громадських місцях. Лише у цьому місяці скоєно 22 крадіжки майна громадян із залишених без нагляду автомобілів. Злочинний світ задля реалізації своїх незаконних намірів вдало використовує усі психологічні та тактичні методики, що дозволяє їм легко вирахувати жертву і здобич.

Документи, цінні речі не потрібно залишати в автомобілі, навіть якщо ви відлучаєтесь на кілька хвилин до свого помешкання, офісу чи магазину. Для здійснення крадіжки злодію-професіоналу достатньо й кількох секунд, яких вам не вистачить навіть на те, щоб покликати на допомогу. Якщо в автомобілі немає що взяти, найчастіше злочинці крадуть автомагнітоли, аудіоапаратуру, диски, тощо…

Також не залишайте без нагляду свій мототранспорт та велосипеди. У цьому місяці в області сталося чотири випадки викрадення скутерів та стільки ж велосипедів.

З метою уникнення втрати власності, Державтоінспекція застерігає і радить залишати транспортні засоби на майданчиках, які охороняються і, навіть в цьому випадку, ні в якому разі не залишати в автомобілі документи та цінні речі.


Переглядів: 3437
Поширень: 0