Перший ярмарок відбудеться 4 жовтня 2008 року у звичному для вінничан місці на проспекті Юності (від вул. Стахурського до вул. Келецької). Протягом жовтня мешканці Вінниці зможуть закупити на зиму сільськогосподарську продукцію та продукти її переробки за цінами виробника. Одним з нововведень нинішніх ярмарків є забезпечення їх безалкогольного проведення. До участі у торгівлі запрошуються сільськогосподарські формування, фермерські господарства, суб`єкти підприємницької діяльності у сфері торгівлі та громадського харчування, підприємства споживчої кооперації та переробної промисловості.

4 жовтня свою продукцію представлятимуть такі райони: Барський, Вінницький, Калинівський, Літинський, Немирівський, Тиврівський, Хмільницький та м. Хмільник.

11 жовтня: Жмеринський та м.Жметинка, Крижопільський, Могилів-Подільський та м. Могилів-Подільський, Мурованокуриловецький, Томашпільський, Тульчинський, Шаргородський.

18 жовтня: Іллінецький, Козятинський та м.Козятин, Липовецький, Оратівський, Погребищенський, Чернівецький, Ямпільський.

25 жовтня: Бершадський, Гайсинський, Піщанський, Теплицький, Тростянецький та м. Ладижин, Чечельницький.

Участь у торгівлі можуть брати представники не лише з визначених районів, а й з інших які мають бажання реалізувати свою продукцію.

Окрім цього, як було визначено рішенням Вінницького міськвиконкому, з 15 серпня 2008 р. діють майданчики для реалізації сільгосппродукції з великогабаритного транспорту:
- вул. Привокзальна (площа перед ринком „Привокзальний 1", „Привокзальний 2");
- ріг вулиць Келицька-Кв`ятека;
- вул.Маяковського (біля лікарні №3);
- вул.Келецька (біля магазину „Фокстрот");
- вул.Ватутіна (біля магазину „Мрія");
- вул.Київська (зупинка „вул.Грибоєдова");
- ріг вулиці Келецька - проспекту Космонавтів.


Переглядів: 4307
Поширень: 0