З цією метою український мобільний оператор «Київстар» надав ВАТ «Вінницягаз» мобільний телефон з технічним доступом до мережі «Київстар» та виділив короткий номер для виклику аварійної газової служби - «104».
Відтепер усі абоненти «Київстар» м. Вінниця мають можливість викликати пожежників з мобільного телефону.
Менеджер зі зв\'язків з громадськістю Київського регіонального управління «Київстар» Наталія ДАДІВЄРІНА: «Ми усвідомлюємо, як важливо кожному нашому абоненту завжди мати більше можливостей. Дуже важливо вчасно отримати екстрену допомогу. Зазвичай викликати «Пожежників» можна зі стаціонарного телефону. Проте є ситуації, коли поруч його немає… Відтепер для наших вінницьких абонентів це вже не має жодного значення. «Київстар» завжди дає їм більше, ніж вони очікують. А співпраця з ВАТ «Вінницягаз» стала органічним і важливим проектом для нашої компанії, і в перспективі «Київстар» планує впроваджувати таку систему по всій країні».

Механізм виклику аварійної газу «04» з мобільного у м. Вінниця:
1. Абонент з мобільного здійснює виклик на короткий номер «104».
2. Виклик надходить на спеціальний виділений номер у диспетчерську службу «Вінницягаз».
3. Після отримання виклику аварійна «04» здійснює виїзд.

«Виклик аварійної газу «04» з мобільного» - не єдиний спільний проект «Київстар» із ВАТ «Вінницягаз». В рамках широкомасштабної соціальної ініціативи «Для людей, для країни!» «Київстар» зробив можливим виклик аварійної газу «04» за допомогою SMS для людей із вадами слуху й мовлення.
З цією метою були встановлені технічні й програмні засоби, забезпечені комутація й транслювання повідомлень до центру операторської підтримки, виділений спеціальний номер. Відправивши SMS на цей номер, люди з вадами слуху й мовлення зможуть викликати «аварійну газу «04» без сторонньої допомоги адже диспетчер аварійної служби ВАТ «Вінницягаз» отримуватиме на дисплеї всю необхідну інформацію включно з місцезнаходженням абонента, який надіслав SMS. Сьогодні у м. Вінниця таких людей із особливими потребами проживає більше 150 осіб.
Соціальна відповідальність «Київстар» - це конкретні кроки для вирішення соціальних питань конкретного регіону. Завдяки можливості виклику аварійної газової служби «04» з мобільного у м. Вінниця ще одне конкретне питання вирішено.


Переглядів: 3942
Поширень: 0