Соціальний проект «Швидка юридична допомога» - юридична клініка Європейського зразка, створена ініціативною групою досвідчених юристів України. По своїй суті проект є унікальним та безкоштовним інструментом вирішення соціально-побутових проблем, що мають в основі юридичний аспект.

У створенні та супроводі проекту бере участь команда професіоналів високого класу у сфері юридичної справи. Більшість з них працює у провідних компаніях в галузях юриспруденції, банківської справи, страхового сектору, аудиту та фінансової сфери. Усі спеціалісти проекту «Швидка юридична допомога» отримали освіту у загальновизнаних юридичних школах України та світу. Серед них можна відмітити Національний Університет «Києво-Могилянська академія», Національний університет «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», Лондонський університет «Queen Mary».

Невтішні темпи росту правового нігілізму серед широких мас населення невеликих міст стали основним фактором, передумовою створення соціального проекту «Швидка юридична допомога». Цей аспект також вплинув на вибір Вінниці, як базового міста для створення такого проекту. Крім того, однією з основних причин вибору Вінниці є те, що автор проекту - Максим Пашковський - народився та прожив значну частину свого життя саме у місті над Бугом. Також, серед факторів, що вплинули на вибір базисного міста стали позитивна динаміка зростання громадської свідомості населення та тенденції розвитку соціального простору міста.

Багато хто з нас помітив наскільки позитивно змінилося місто за останні 10 років. Завдяки проекту «Швидка юридична допомога» місто здобуде ще один невід’ємний атрибут, який вигідно відрізнятиме місто з поміж більш розвинених населених пунктів.

Метою проекту є не лише допомога у вирішенні проблеми, а насамперед інформування громадян та побудова комплексного алгоритму вирішення їхніх юридичних питань. Більше того, особа, яка звернулася до спеціалістів проекту отримає не лише відповідь на своє питання, а й безцінний досвід та знання, що безумовно стануть у пригоді в майбутньому. Тільки разом, в командній роботі, «Швидка юридична допомога» та люди, у яких виникли неприємності або запитання в розрізі юриспруденції зможуть знайти правильне рішення.

Незважаючи на те, що проект досить молодий вже є позитивні відгуки та результати роботи юристів. Нещодавно було отримано повідомлення від одного з перших користувачів проекту із словами подяки. Пані Наталія повідомила, що схема вирішення проблеми, яка була оперативно запропонована юристами «Швидкої юридичної допомоги» не просто прояснила ситуацію, а й сприяла позитивному вирішенню питання щодо небажання колишнього роботодавця сплачувати відповідні компенсації та залишок невиплаченої зарплати, після звільнення за власним бажанням.

З часу створення проекту (листопад 2011 року) до спеціалістів «Швидкої юридичної допомоги», через віртуальний кабінет з найрізноманітнішими питаннями юридичного характеру звернулося понад 50 осіб і більше 20 громадян приходили на прийом до юристів особисто. Більшість з них залишила розгорнуті відгуки на стіні віртуального кабінету та у книзі відгуків та пропозицій.

Віртуальне ком’юніті, що регулярно відвідує сторінку проекту та активно бере участь у його житті, нараховує більш ніж 500 чоловік та постійно зростає. Яскравим показником нашої роботи є співпраця та підтримка проекту відомими людьми не тільки Вінниччини, а й усієї України. Серед них - учасник телепроекту «Голос країни» та фронтмен гурту «Strong Time» Олександр Онуфрійчук, «Міс Україна-2011» Ярослава Куряча, ведучий ранкового шоу Максим Никитенко, відомий серед вінничан як Mc Shoom. Серед організацій, що сприяють розвитку проекту - Міжнародне товариство «Україна–Польща–Німеччина», Вінницька обласна громадська організація «Медіа-центр», Спілка молодіжних організацій Вінниччини, Студентський парламент Вінниччини, Вінницька обласна молодіжна громадська організація «Фундація правознавців Вінниччини», Громадська організація «Територія мам» та багато інших.

Отже, якщо у Вас виникло будь-яке питання, що потребує консультації кваліфікованого юриста, ви можете абсолютно безкоштовно звернутися до спеціалістів проекту «Швидка юридична допомога» у зручний для вас спосіб та час. Відвідати публічну сторінку проекту в мережі Інтернет http://vk.com/law_consulting або прийти на прийом юриста до громадської приймальні «Швидкої юридичної допомоги». Громадська приймальна працює за адресою вул. Соборна, 72, оф. 303 щодня з 9-ї години ранку до 7-ї вечора, крім суботи та неділі. Також ви можете написати лист на адресу громадської приймальні (21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 72, оф.303) або зателефонувати за телефоном 60-20-70.


Переглядів: 19532
Поширень: 0