22 квітня, у поминальну неділю, буде організовано безкоштовні експрес-перевезення до міського кладовища поблизу с. Лука Мелешківська. Перші рейси автобусів, задіяних у перевезеннях, здійснюватимуться вже з 7:30. Останні - о 16:30. Відправлення пасажирів буде проводитись з площі Перемоги, у зворотному напрямку - від АЗС Тиврівського шосе.

Департамент енергетики, транспорту та зв\'язку міської ради, який організовує перевезення, звертає увагу автовласників на те, що рух приватного транспорту по вул. 50-річчя Перемоги, Данила Нечая, Тиврівське шосе від просп. Коцюбинського до об\'їзної дороги Тиврівського шосе - на час проведення перевезень буде заборонений.

Під\'їхати власним автомобілем до міського кладовища поблизу с. Лука Мелешківська можна буде через об\'їзну дорогу з Немирівського напрямку виїзду з міста. Паркування приватного автотранспорту в районі Тиврівського шосе повинно здійснюватися за умови дотримання вимог Правил дорожнього руху з обох сторін об\'їзної дороги, а також Тиврівського шосе в напрямку села Лука Мелешківська.



Переглядів: 4510
Поширень: 0