БФ "Подільська громада" за підтримки Вінницької міської ради при безпосередній участі громади міста Вінниця, громадських організацій, зацікавленого бізнесу розпочинає реалізацію проекту «Дворовий спорт».

Мета проекту: Cтворити сприятливі умови для розвитку масових видів спорту серед дітей та дорослих на прибудинкових територіях, популяризація здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок, шляхом організації систематичних заходів, направлених на відбудову дворових спортивних майданчиків та відновлення спортивних активностей за безпосередньої участі самих мешканців

Усім, хто має бажання відродити дворовий спорт, постійно дбати про своє здоров’я та здоров’я своїх дітей, активно займатися спортом – об’єднуйтесь та розпочинайте діяти!

Термін, протягом якого передбачається реалізувати проект: липень-вересень 2012 року, максимальний розмір фінансової підтримки за рахунок організаторів конкурсу 12 000 грн.

У проекті можуть брати участь всі зацікавлені вінничани, громадські організації та ініціативні групи, які бажають змінювати своє майбутнє та майбутнє своїх дітей!

Якщо ви бажаєте стати повноцінним партнером проекту потрібно заповнити заявку на участь (у прикріпленому файлі) та надіслати її до 6 серпня на електронну та поштову адреси:
[email protected] та 21050, м. Вінниця, а/с 8009.

Не забувайте у своїх заявках детально описати, що саме ви хочете бачити на своєму спортивно-ігровому майданчику і прорахувати конкретну суму на реалізацію задуманого!

Усі надіслані заявки розгляне та проаналізує експертна комісія, яка і обере два пілотних двори, що братимуть участь у проекті.

Будівництво спортивно-ігрових площадок та реалізація всіх спортивних заходів буде відбуватися у партнерстві та за підтримки БФ «Подільська громада» та Комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради. Усі підготовчі, організаторські та будівельні роботи проходитимуть разом з робочою групою проекту «Дворовий спорт».

Контактна особа: Трачук Мар`яна (0432)67–20–96 , 063 32 60 29



Переглядів: 3756
Поширень: 0